Električna kosilnica je pogosto edina smiselna izbira

Izbira kosilnice ni enostavna naloga, a vseeno si lahko včasih delo olajšamo tako, da se omejimo le na tiste modele, ki se res dobro obnesejo pri delu na zelenici. Ni nujno, da bo vsakomur najbolj koristila ista kosilnica, vsak ima svoje potrebe in želje. Zato se priporočajo tudi različni modeli kosilnic. A v zadnjem času se vedno znova pokaže, da je najboljša izbira pogosto električna kosilnica, ki bo prepričala tako zahtevne kot manj zahtevne uporabnike. Na voljo so različni modeli, ki zelo dobro pokrivajo potrebe raznovrstnih uporabnikov.

Z uporabo takšne kosilnice si zagotovimo odlično izkušnjo, sploh če imamo v mislih vsestransko uporabo na domači zelenici. Je pa električna kosilnica zelo prepričljiva tudi pri uporabi na večjih zelenicah, tudi profesionalni uporabniki bodo prepoznali mnoge prednosti električnih motorjev. Zato je zelo dobrodošla široka ponudba, ki pokriva vse te interese. Dobra električna kosilnica je na voljo pri uglednih trgovcih, recimo pri Žak Ljubljana, kjer najdemo zelo prepričljivo ponudbo.

Katere prednosti ima električna kosilnica?

Najbolj zanimive nam bodo specifične prednosti električnega pogona. Takoj opazimo, da je kosilnica veliko bolj tiha in prijetna pri uporabi, tudi nima izpušnih plinov. Je veliko bolj čista, ni je treba toliko vzdrževati, posledično ima tudi daljšo življenjsko dobo. Predvsem pa se na dolgi rok izkaže, da je veliko cenejša, saj ne porablja bencina, temveč deluje na elektriko.

Tako domači uporabniki kot profesionalni vrtnarji bodo hitro prepoznali te prednosti. Ne moremo pa mimo nekaterih pomanjkljivosti.

Pomanjkljivosti električne kosilnice

Vsekakor ima električna kosilnica tudi nekatere pomanjkljivosti. Najprej to, da ti modeli še niso na voljo v tako široki ponudbi in so praviloma tudi nekoliko dražji ob nakupu. Nato pa gre omeniti še to, da imajo omejen doseg in omejeno avtonomijo delovanja baterije, zato se na večjih površinah in pri zahtevnejši uporabi morda ne obnesejo tako dobro.

oprema-za-motoriste-ne-dopusca-kompromisov.jpg
Splošno

Oprema za motoriste ne dopušča kompromisov

Motoristi so med najbolj ranljivimi udeleženci v prometu, četudi vozijo po predpisih in ne pretiravajo s preizkušanjem svojih sposobnosti. Včasih obravnavamo motoriste kot manijake, ki na svojih jeklenih konjičih rutinsko presegajo hitrostne omejitve in kršijo druga pravila, a to še zdaleč ni potrebno, da bi bili motoristi posebej ogroženi na cesti. Že pri čisto običajni […]

Preberi več
zobna-protetika-ne-vkljucuje-le-vsadkov-in-protez.jpg
Splošno

Zobna protetika ne vključuje le vsadkov in protez

Običajno se zobna protetika povezuje s protezami in drugimi rešitvami, ki nam pomagajo v primeru, da izgubimo kak zob. To je vsekakor zelo pomembna ponudba, s katero nam zobozdravniki lahko močno pomagajo ravno v tistih najbolj kritičnih primerih.  A na tem področju najdemo še mnoge druge rešitve, ki so bržkone še bolj uporabne oziroma vsaj […]

Preberi več
slika na platno
Splošno

Zakaj izbrati fotografije na platnu?

Fotografije se običajno tiskajo na fotografski papir, dandanes pa se še bolj pogosto zgodi, da ostanejo v digitalni obliki na spominski kartici ali disku. Tako bomo na ujete trenutke hitro pozabili, saj slik ne bomo tako pogosto občudovali. Vsekakor je pametno imeti vsaj kak album, lahko pa najdemo tudi druge opcije za tisk in predstavitev […]

Preberi več