Podjetje, katerega vozilo vas nikoli ne bo pustilo na cedilu

Uporabniki gospodarskih vozil pri izbiri opreme za svoje delo na prvo mesto postavljajo kakovost in zanesljivost. 

Vsekakor je treba prav na to misliti, ko se odločamo za nova vozila, ki jih potrebujemo za opravljanje potniških ali tovornih prevozov. Osredotočamo se na odlike znamk, ki so ravno s kakovostnimi in zanesljivimi vozili priljubljena izbira v takšnih situacijah.

Ena izmed dobrih možnosti je gotovo znamka Iveco. Ta se že v izhodišču ponaša z odličnimi vozili, ki ugodijo mnogim zahtevam uporabnikov. Svoje pa dodajo še Iveco rezervni deli in servisne storitve, ki na dolgi rok zagotavljajo brezhibno delovanje vozil in popolno zadovoljstvo uporabnikov. 

Ne moremo vedno pričakovati, da bomo zadovoljni tudi po več letih redne uporabe vozil za službene obveznosti, a Iveco to lahko vseeno zagotovi.

Iveco rezervni deli zagotavljajo vzdržljivost vozil

Na dolgi rok se zanašamo predvsem na to, da bo možno vozila vzdrževati in servisirati, tako da z njimi ne bo težav in nam bodo služila več let. 

Za vzdrževanje Iveco avtobusov imamo na voljo zelo prepričljivo ponudbo serviserjev, kjer najdemo vse potrebne storitve, na voljo pa so tudi Iveco rezervni deli, ki imajo pomembno nalogo pri vzdrževanju popolne forme gospodarskih vozil. 

Dobro podporo dobimo predvsem za najbolj priljubljene in pogosto uporabljane modele, to so recimo Iveco minibusi, s katerimi opravljamo lokalne in regionalne prevoze. 

vzdrževanje iveco avtobusov

Iveco rezervni deli imajo kritično vlogo, če želimo pričakovati zanesljivo delovanje vozil pri dolgoročni uporabi. Še sreča torej, da dobimo pri pooblaščenih serviserjih za vozila Iveco odlično ponudbo nadomestnih delov in dodatne opreme, pa tudi vse potrebne storitve, da lahko za svoja vozila res dobro skrbimo. 

Tako nam Iveco rezervni deli res omogočajo, da bomo ta vozila uporabljali dolgo vrsto let, tudi za kakšne zahtevne prevoze, pa nas bus nikoli ne bo pustil na cedilu. Dodatna prednost je ta, da lahko najdemo pooblaščene serviserje tudi v svoji bližini, saj ima Iveco zelo dobro razvejano servisno mrežo.

Med drugim ima servis Iveco Maribor

Lokacija serviserja ni zanemarljiva, sploh če želimo dobro poskrbeti za cel vozni park. Osredotočili se bomo na tiste serviserje, ki imajo ugodno lokacijo, pri njih lahko pričakujemo odzivnost in hitro izvedbo storitev. 

Tako pogosto izberemo za servis Iveco Maribor, ki nudi odlično podporo uporabnikom vozil te znamke. Predvsem je za vozila Iveco Maribor ugodna lokacija s ponudbo pooblaščenih serviserjev, ki se osredotočano na gospodarska vozila in poslovne uporabnike, ravno to je fokus ponudbe znamke Iveco. Zato lahko pričakujemo izvrstno izkušnjo, ki je pri drugih znamkah ne bomo deležni.

Že pri nakupu je zelo dobrodošlo, če imamo v bližini na voljo uglednega zastopnika. Pri tem lahko preverimo ponudbo in najdemo prava vozila zase. Računamo na to, da bodo zastopniki priskočili na pomoč že pri izbiri, za vozila Iveco Maribor vsekakor lahko pomaga ne glede na to, kakšne zahteve sploh imamo. 

Ta znamka ima v ponudbi celo vrsto naprednih gospodarskih vozil, od vsestranskih minibusov in dostavnih vozil do večjih avtobusov za dolge relacije. Vsa ta vozila lahko dobimo pri zastopnikih, ki dobavljajo originalna Iveco vozila in opremo. 

Na istem mestu za vozila Iveco Maribor ponuja tudi servisne storitve, to nudi servis Dualis, ki zelo dobro pokrije potrebe in pričakovanja uporabnikov Iveco vozil. Najdemo lahko ponudbo novih vozil in široko paleto servisnih storitev, tako da bo za vsa vozila odlično poskrbljeno.

Na svoj račun bodo prišli tudi tisti, ki že dolgo vrsto let uporabljajo vozila znamke Iveco. Ravno pri teh vozilih ima za znamko Iveco Maribor veliko prednost, saj omogoča hitro dobavo originalnih rezervnih delov in druge opreme, s katero je možno za starejša vozila dobro skrbeti. 

Najboljše rešitve najdemo za tiste, ki uporabljajo priljubljene modele Iveco busov, tu je podpora zelo prepričljiva.

Med priljubljenimi Iveco busi je Feniksbus

Iveco ima zelo razgibano ponudbo minibusov. Ravno v tem segmentu je namreč veliko povpraševanja po posebej prilagojenih vozilih, ki se odlično izkažejo za razne potrebe pri prevozih na krajših relacijah. 

Pogosto smo pri izbiri vozil za takšne prevoze zelo zahtevni, zato je Feniksbus izvrstna izbira – gre za fleksibilen minibus, ki ga je možno dobro prilagoditi različnim potrebam bolj ali manj zahtevnih operaterjev.

O tem, kaj vse nam ponuja Feniksbus, se lahko podrobneje poučimo pri zastopnikih za vozila te znamke. Ta model je precej priljubljen ravno zato, ker ima izvrstno kombinacijo prepričljivih značilnosti za uporabo v različnih okoljih. 

Že s svojo kapaciteto lahko navduši tiste, ki iščejo kompakten in okreten bus, a vseeno pričakujejo za kakšnih 30 potnikov prostora. Potniško kabino je možno dobro prilagoditi in hitro lahko dosežemo še druge učinke, s katerimi ta bus odlično izkoristimo za svoje potrebe.

Feniksbus in Iveco Daily

Na področju minibusov imamo sicer kar nekaj izbire in gotovo moramo Feniksbus postaviti ob bok modelu Iveco Daily. Tudi to je zelo priljubljena izbira, pravzaprav se Daily pogosto še bolje obnese. 

Gre za manjši bus, ki je dobro prilagojen prevozom na kakšnih ožjih cestah in na krajših relacijah. Spet cenimo posebno prilagodljivost in seveda vzdržljivost – tako Feniksbus kot Iveco Daily lahko brezskrbno uporabljamo na vsakodnevnih poteh, saj ponujata oba modela zelo dolgo življenjsko dobo, odlično preneseta vse obremenitve.

iveco daily minibus

Odlike teh dveh modelov so precej primerljive. Pravzaprav sta modela tudi med seboj dobro usklajena, čeprav se Feniksbus ne uvršča več prav v Iveco ponudbo, znamka se vse bolj uveljavlja kot samostojen ponudnik prilagodljivih busov te vrste. 

Še vedno pa se lahko zanesemo na vse odlike, ki jih ima znamka Iveco, tako za Feniksbus kot za Iveco Daily dobimo odlično podporo pri zastopnikih in serviserjih, predvsem pa imamo na razpolago originalne rezervne dele, s katerimi lahko vzdržujemo odlično pripravljenost vozila skozi leta uporabe.

Iveco Daily rezervni deli skrbijo za brezhibno delovanje

Pri minibusih je vsekakor zelo pomembno to, da brezhibno delujejo. Te buse pogosto uporabljamo za krajše poti in za vsakdanje prevoze, tako da so pogosto v uporabi in tudi na udaru kakšnih večjih obremenitev. 

S tem imajo tudi Iveco Daily rezervni deli pomembno nalogo, da omogočajo nemoteno delovanje vozila in odpravljajo morebitne težave, ki nastanejo po več letih redne uporabe. Če imamo dostop do originalnih rezervnih delov, lahko pričakujemo zelo dolgo življenjsko dobo teh minibusov.

Iveco Daily rezervni deli so seveda v ponudbi pooblaščenih serviserjev, kjer bomo našli odlične možnosti za vzdrževanje in popravila. 

Običajno je najbolj priporočljivo skrbeti za redno vzdrževanje, da kakšna večja popravila ne bodo potrebna, tako se izognemo tudi večjim stroškom. Že pri tem pa nam lahko koristijo Iveco Daily rezervni deli, saj v tej skupini izdelkov najdemo tudi tiste kose, ki se pri uporabi vozila redno obrabljajo. 

Zelo pomembno je, da kritične kose pravočasno zamenjamo, da ne pride do kakšnih večjih poškodb in okvar, že pri tem potrebujemo kvalitetne nadomestne dele. 

Seveda pa so Iveco Daily rezervni deli še bolj uporabni, če se pripetijo kakšne poškodbe in okvare, v tem primeru moramo zamenjati kritične sisteme vozila in potrebujemo kakovostno originalno opremo.

Iveco Daily rezervni deli za prilagoditve in nadgradnje

Ponudba originalnih nadomestnih delov in opreme je zanimiva tudi za tiste, ki se zanimajo za prilagoditve in nadgradnje svojih vozil. Tudi tu nam Iveco ponuja veliko možnosti. 

Najprej že ob nakupu, ko se lahko odločamo med mnogimi različnimi možnostmi, pa tudi kasneje, če se odločimo za kakšne prilagoditve. 

Pri pooblaščenih serviserjih bomo v vsakem primeru našli bogato ponudbo opreme, ki jo lahko dobro izkoristimo za ta namen.

slika na platno
Splošno

Zakaj izbrati fotografije na platnu?

Fotografije se običajno tiskajo na fotografski papir, dandanes pa se še bolj pogosto zgodi, da ostanejo v digitalni obliki na spominski kartici ali disku. Tako bomo na ujete trenutke hitro pozabili, saj slik ne bomo tako pogosto občudovali. Vsekakor je pametno imeti vsaj kak album, lahko pa najdemo tudi druge opcije za tisk in predstavitev […]

Preberi več
pasja-hrana
Splošno

Pasja hrana ključno odloča o zdravju in počutju psa

Psi so naši zvesti spremljevalci, v zameno pa pričakujejo dobro oskrbo. Za svoje ljubljence moramo dobro poskrbeti, kar vključuje kar nekaj pomembnega dela, verjetno pa ni pomembnejše naloge od priprave kvalitetne hrane. Prav z dobro prehrano imamo namreč največji vpliv na zdravje in počutje svojega psa, na ta način lahko rešimo kakšne težave ali zgolj […]

Preberi več
stresni nosilci
Splošno

Strešni nosilci nudijo avtu dodatno funkcionalnost

Avtomobile med seboj primerjamo po raznih lastnostih, gotovo tudi po prtljažnem prostoru. Ni pa nujno, da bo kapaciteta prtljažnika prioriteta – pravzaprav je to lastnost, pri kateri smo pogosto pripravljeni sprejeti kompromis. Če žrtvujemo nekaj prtljažnega prostora, bomo imeli bolj kompakten in okreten avto, lahko bo tudi lepše izgledal.  Morda bo celi nekoliko cenejši, odvisno […]

Preberi več