Podjetje, katerega vozilo vas nikoli ne bo pustilo na cedilu

Uporabniki gospodarskih vozil pri izbiri opreme za svoje delo na prvo mesto postavljajo kakovost in zanesljivost. 

Vsekakor je treba prav na to misliti, ko se odločamo za nova vozila, ki jih potrebujemo za opravljanje potniških ali tovornih prevozov. Osredotočamo se na odlike znamk, ki so ravno s kakovostnimi in zanesljivimi vozili priljubljena izbira v takšnih situacijah.

Ena izmed dobrih možnosti je gotovo znamka Iveco. Ta se že v izhodišču ponaša z odličnimi vozili, ki ugodijo mnogim zahtevam uporabnikov. Svoje pa dodajo še Iveco rezervni deli in servisne storitve, ki na dolgi rok zagotavljajo brezhibno delovanje vozil in popolno zadovoljstvo uporabnikov. 

Ne moremo vedno pričakovati, da bomo zadovoljni tudi po več letih redne uporabe vozil za službene obveznosti, a Iveco to lahko vseeno zagotovi.

Iveco rezervni deli zagotavljajo vzdržljivost vozil

Na dolgi rok se zanašamo predvsem na to, da bo možno vozila vzdrževati in servisirati, tako da z njimi ne bo težav in nam bodo služila več let. 

Za vzdrževanje Iveco avtobusov imamo na voljo zelo prepričljivo ponudbo serviserjev, kjer najdemo vse potrebne storitve, na voljo pa so tudi Iveco rezervni deli, ki imajo pomembno nalogo pri vzdrževanju popolne forme gospodarskih vozil. 

Dobro podporo dobimo predvsem za najbolj priljubljene in pogosto uporabljane modele, to so recimo Iveco minibusi, s katerimi opravljamo lokalne in regionalne prevoze. 

vzdrževanje iveco avtobusov

Iveco rezervni deli imajo kritično vlogo, če želimo pričakovati zanesljivo delovanje vozil pri dolgoročni uporabi. Še sreča torej, da dobimo pri pooblaščenih serviserjih za vozila Iveco odlično ponudbo nadomestnih delov in dodatne opreme, pa tudi vse potrebne storitve, da lahko za svoja vozila res dobro skrbimo. 

Tako nam Iveco rezervni deli res omogočajo, da bomo ta vozila uporabljali dolgo vrsto let, tudi za kakšne zahtevne prevoze, pa nas bus nikoli ne bo pustil na cedilu. Dodatna prednost je ta, da lahko najdemo pooblaščene serviserje tudi v svoji bližini, saj ima Iveco zelo dobro razvejano servisno mrežo.

Med drugim ima servis Iveco Maribor

Lokacija serviserja ni zanemarljiva, sploh če želimo dobro poskrbeti za cel vozni park. Osredotočili se bomo na tiste serviserje, ki imajo ugodno lokacijo, pri njih lahko pričakujemo odzivnost in hitro izvedbo storitev. 

Tako pogosto izberemo za servis Iveco Maribor, ki nudi odlično podporo uporabnikom vozil te znamke. Predvsem je za vozila Iveco Maribor ugodna lokacija s ponudbo pooblaščenih serviserjev, ki se osredotočano na gospodarska vozila in poslovne uporabnike, ravno to je fokus ponudbe znamke Iveco. Zato lahko pričakujemo izvrstno izkušnjo, ki je pri drugih znamkah ne bomo deležni.

Že pri nakupu je zelo dobrodošlo, če imamo v bližini na voljo uglednega zastopnika. Pri tem lahko preverimo ponudbo in najdemo prava vozila zase. Računamo na to, da bodo zastopniki priskočili na pomoč že pri izbiri, za vozila Iveco Maribor vsekakor lahko pomaga ne glede na to, kakšne zahteve sploh imamo. 

Ta znamka ima v ponudbi celo vrsto naprednih gospodarskih vozil, od vsestranskih minibusov in dostavnih vozil do večjih avtobusov za dolge relacije. Vsa ta vozila lahko dobimo pri zastopnikih, ki dobavljajo originalna Iveco vozila in opremo. 

Na istem mestu za vozila Iveco Maribor ponuja tudi servisne storitve, to nudi servis Dualis, ki zelo dobro pokrije potrebe in pričakovanja uporabnikov Iveco vozil. Najdemo lahko ponudbo novih vozil in široko paleto servisnih storitev, tako da bo za vsa vozila odlično poskrbljeno.

Na svoj račun bodo prišli tudi tisti, ki že dolgo vrsto let uporabljajo vozila znamke Iveco. Ravno pri teh vozilih ima za znamko Iveco Maribor veliko prednost, saj omogoča hitro dobavo originalnih rezervnih delov in druge opreme, s katero je možno za starejša vozila dobro skrbeti. 

Najboljše rešitve najdemo za tiste, ki uporabljajo priljubljene modele Iveco busov, tu je podpora zelo prepričljiva.

Med priljubljenimi Iveco busi je Feniksbus

Iveco ima zelo razgibano ponudbo minibusov. Ravno v tem segmentu je namreč veliko povpraševanja po posebej prilagojenih vozilih, ki se odlično izkažejo za razne potrebe pri prevozih na krajših relacijah. 

Pogosto smo pri izbiri vozil za takšne prevoze zelo zahtevni, zato je Feniksbus izvrstna izbira – gre za fleksibilen minibus, ki ga je možno dobro prilagoditi različnim potrebam bolj ali manj zahtevnih operaterjev.

O tem, kaj vse nam ponuja Feniksbus, se lahko podrobneje poučimo pri zastopnikih za vozila te znamke. Ta model je precej priljubljen ravno zato, ker ima izvrstno kombinacijo prepričljivih značilnosti za uporabo v različnih okoljih. 

Že s svojo kapaciteto lahko navduši tiste, ki iščejo kompakten in okreten bus, a vseeno pričakujejo za kakšnih 30 potnikov prostora. Potniško kabino je možno dobro prilagoditi in hitro lahko dosežemo še druge učinke, s katerimi ta bus odlično izkoristimo za svoje potrebe.

Feniksbus in Iveco Daily

Na področju minibusov imamo sicer kar nekaj izbire in gotovo moramo Feniksbus postaviti ob bok modelu Iveco Daily. Tudi to je zelo priljubljena izbira, pravzaprav se Daily pogosto še bolje obnese. 

Gre za manjši bus, ki je dobro prilagojen prevozom na kakšnih ožjih cestah in na krajših relacijah. Spet cenimo posebno prilagodljivost in seveda vzdržljivost – tako Feniksbus kot Iveco Daily lahko brezskrbno uporabljamo na vsakodnevnih poteh, saj ponujata oba modela zelo dolgo življenjsko dobo, odlično preneseta vse obremenitve.

iveco daily minibus

Odlike teh dveh modelov so precej primerljive. Pravzaprav sta modela tudi med seboj dobro usklajena, čeprav se Feniksbus ne uvršča več prav v Iveco ponudbo, znamka se vse bolj uveljavlja kot samostojen ponudnik prilagodljivih busov te vrste. 

Še vedno pa se lahko zanesemo na vse odlike, ki jih ima znamka Iveco, tako za Feniksbus kot za Iveco Daily dobimo odlično podporo pri zastopnikih in serviserjih, predvsem pa imamo na razpolago originalne rezervne dele, s katerimi lahko vzdržujemo odlično pripravljenost vozila skozi leta uporabe.

Iveco Daily rezervni deli skrbijo za brezhibno delovanje

Pri minibusih je vsekakor zelo pomembno to, da brezhibno delujejo. Te buse pogosto uporabljamo za krajše poti in za vsakdanje prevoze, tako da so pogosto v uporabi in tudi na udaru kakšnih večjih obremenitev. 

S tem imajo tudi Iveco Daily rezervni deli pomembno nalogo, da omogočajo nemoteno delovanje vozila in odpravljajo morebitne težave, ki nastanejo po več letih redne uporabe. Če imamo dostop do originalnih rezervnih delov, lahko pričakujemo zelo dolgo življenjsko dobo teh minibusov.

Iveco Daily rezervni deli so seveda v ponudbi pooblaščenih serviserjev, kjer bomo našli odlične možnosti za vzdrževanje in popravila. 

Običajno je najbolj priporočljivo skrbeti za redno vzdrževanje, da kakšna večja popravila ne bodo potrebna, tako se izognemo tudi večjim stroškom. Že pri tem pa nam lahko koristijo Iveco Daily rezervni deli, saj v tej skupini izdelkov najdemo tudi tiste kose, ki se pri uporabi vozila redno obrabljajo. 

Zelo pomembno je, da kritične kose pravočasno zamenjamo, da ne pride do kakšnih večjih poškodb in okvar, že pri tem potrebujemo kvalitetne nadomestne dele. 

Seveda pa so Iveco Daily rezervni deli še bolj uporabni, če se pripetijo kakšne poškodbe in okvare, v tem primeru moramo zamenjati kritične sisteme vozila in potrebujemo kakovostno originalno opremo.

Iveco Daily rezervni deli za prilagoditve in nadgradnje

Ponudba originalnih nadomestnih delov in opreme je zanimiva tudi za tiste, ki se zanimajo za prilagoditve in nadgradnje svojih vozil. Tudi tu nam Iveco ponuja veliko možnosti. 

Najprej že ob nakupu, ko se lahko odločamo med mnogimi različnimi možnostmi, pa tudi kasneje, če se odločimo za kakšne prilagoditve. 

Pri pooblaščenih serviserjih bomo v vsakem primeru našli bogato ponudbo opreme, ki jo lahko dobro izkoristimo za ta namen.

Under-Armour-kolekcija-obnorela-Slovenijo
Splošno

Under Armour kolekcija obnorela Slovenijo

Ponudba različnih znamk na trgu oblačil in obutve le redko pritegne zadostno pozornost, da bi bilo vredno o njej posebej govoriti. Vajeni smo že, da dobimo v trgovinah zelo pestro ponudbo raznih kosov oblačil in obutve, vedno lahko dobimo opremo za prosti čas in za posebne priložnosti. Zato so kakšne prave zanimivosti zelo redke, uveljavljene […]

Preberi več
svetlobne-table-pritegnejo-pozornost
Splošno

Svetlobne table takoj pritegnejo pozornost

Svojo okolico doživljamo s pomočjo različnih čutov, na vsakem koraku usklajeno delujejo praktično vsa čutila, ki dajejo možganom informacije o tem, kaj se dogaja okoli nas. A veliko večino informacij dobimo preko vida, zato imamo oči za najpomembnejše čutilo.  Prav s pogledom opravimo največ dela pri zbiranju informacij, kar pomeni, da bomo nasploh najbolj pozorni […]

Preberi več
grelni-kabli-ogrevanje
Splošno

Grelni kabli ponujajo izvrstno ogrevanje

Izbira ogrevalnega sistema je ključni korak pri ureditvi udobnega in energetsko učinkovitega stanovanja. Skrbijo nas predvsem stroški, a seveda želimo zagotoviti kar najboljši izkoristek in dovolj zmogljivo ogrevanje. Vse to lahko ponudijo grelni kabli, ki predstavljajo dobro izbiro za ogrevanje v praktično vsakem domu.  Električno gretje na ta način se uvršča med najbolj prepričljive sisteme, […]

Preberi več