Telegrami ob rojstvu poskrbijo za popolno presenečenje

Ob posebnih priložnostih se res spodobi, da oblikujemo kakšno bolj domiselno čestitko in pripravimo popolno presenečenje. Gotovo to velja za rojstvo otroka, ki je med taksnimi dogodki preprosto nima primere. 

Za novopečeno družinico bomo želeli pripraviti presenečenje, ki bo ostalo še dolgo v spominu. Najbolj posrečena bo domiselna čestitka, ki jo lahko pošljemo kar v porodnišnico.

Možnosti imamo seveda več, pomembno je predvsem to, da se pravočasno spomnimo in pripravimo osebno čestitko. Tako bo čestitka ob rojstvu že dosegla svoj namen, ne glede na to, v kakšni obliki jo pošljemo. 

Pravzaprav moramo paziti tudi na to, da s svojimi voščili ne pretiravamo, v času po rojstvu otroka si želi družina tudi nekaj miru. Včasih se dobro obnese že čestitka ob rojstvu, ki jo pošljemo kar po telefonu, družino lahko tudi pokličemo. 

Tu se odločamo glede na to, kako blizu smo si. Seveda pa lahko vedno počakamo, da pride družina iz porodnišnice, pustimo jim še nekaj časa in jih nato obiščemo. Navade se razlikujejo, tudi čestitka ob rojstvu je lahko precej drugačna glede na to, kaj pričakujemo in komu jo namenjamo. 

Izvrstna čestitka ob rojstvu je telegram

Če želimo pripraviti res lepo presenečenje, bomo izbrali telegram. Na ta način je možno poslati čestitko ob rojstvu kar v porodnišnico, presenečenje pa vključuje lično voščilnico z osebnim posvetilom ter kakšno darilce, ki je ob tej priložnosti gotovo dobrodošlo. 

Ponudbo bomo našli na Izzie.si pri ponudniku, ki se ukvarja s prodajo in pošiljanjem telegramov – na enem mestu najdemo zanimive voščilnice in atraktivne darilne pakete, kar preko spleta pa lahko uredimo tudi pošiljanje in dostavo telegrama v porodnišnico.

telegram ob rojstvu

Takšna čestitka ob rojstvu gotovo ponuja najboljši učinek, tudi zato, ker imamo na voljo izredno širok nabor različnih izdelkov, ki jih lahko dodamo voščilnici. 

Prav ob rojstvu otroka so telegrami najbolj priljubljeni, zato dobimo res razgibano ponudbo, v kateri ne bo težko najti prave izbire v dotični situaciji.

Kakšni telegrami ob rojstvu otroka so najbolj posrečeni?

Izbira je res široka, kar pa še ne pomeni, da se lahko odločamo povsem brez premisleka. Še vedno moramo telegram izbrati tako, da bomo z njim res dosegli najboljši učinek. 

Osredotočimo se lahko na telegrame, ki so pripravljeni prav za voščila ob rojstvu otroka, že med temi imamo kar dosti izbire.

Ker so ravno telegrami ob rojstvu otroka najbolj priljubljeni, bomo našli že pripravljene voščilnice in darilne pakete za ta namen. Praktično vsi ponudniki telegramov imajo med takšnimi kompleti dobro ponudbo, s katero močno olajšajo izbiro tistim, ki želijo na ta način presenetiti mlado družinico. 

Na voljo so domiselni telegrami ob rojstvu otroka, ki vključujejo lepo oblikovano voščilnico in skrbno izbrano darilce. Na voščilnicah so morda že zapisani kakšni verzi ob rojstvu otroka ali pa imamo možnost dodati svoj zapis, gotovo lahko dodamo osebno posvetilo, da bo voščilo bolj prisrčno. 

Med darilci imamo še več izbire, sploh v ponudbi, ki nam omogoča, da sestavimo svoj telegram. Zelo verjetno pa nam bomo že pripravljeni telegrami ob rojstvu otroka ponudili dovolj možnosti, da pripravimo pravo presenečenje za mlado družino. 

Darilni paketi so zelo posrečeno sestavljeni tako, da res navdušijo. Pogosto so prilagojeni mamici, dobimo tudi kakšno malenkost za novorojenčka ali pa darilni komplet za celo družino.

Izbire je dovolj, da bodo telegrami ob rojstvu otroka primerni za vsako priložnost. Ni nujno, da bomo vedno posegali po običajnih telegramih, ki imajo voščilnico in darilce. 

Telegram lahko sestavimo sami, lahko pa se odločimo tudi za kakšno enostavnejšo čestitko, ki ima prav tako dober učinek. Običajno je bolj pomembno to, da lahko pravočasno posredujemo iskreno voščilo v porodnišnico, tako bo ostala čestitka bolj v spominu. 

Pazimo torej na to, da naročilo in dostavo opravimo pravočasno, saj nimamo veliko časa za pošiljanje telegrama.

Kdaj poslati telegram v porodnišnico?

Verjetno bomo imeli le nekaj dni časa za pošiljanje telegrama. Mamica v porodnišnici namreč ne bo ostala dolgo, če je z novorojenčkom vse v redu in ne potrebuje dodatne oskrbe. 

Če pri porodu ni težav, se družina kar kmalu vrne domov – to je lahko problem za tiste, ki želijo posredovati svoje čestitke, saj telegram v porodnišnico morda ne bo prispel pravočasno.

Če za pošiljanje telegrama v porodnišnico izberemo prave ponudnike, lahko pričakujemo hitro dostavo in ne bomo zamudili prave priložnosti. Se pa moramo na to nekoliko pripraviti. Običajno že prej vemo, da se bliža rok in pričakujemo rojstvo otroka. 

Vnaprej lahko pobrskamo po ponudbi telegramov in najdemo storitve, ki omogočajo hitro dostavo. Večinoma se pošiljajo telegram v porodnišnico po hitri pošti, kar pomeni, da so lahko dostavljeni že isti dan ali naslednji delovni dan po naročilu. 

kdaj poslati telegram v porodnisnico

Če smo pripravljeni, bomo torej brez težav ulovili pravi trenutek za pošiljanje telegrama, nenazadnje imamo nekaj dni časa, da to opravimo.

Lahko se sicer zgodi, da nimamo sreče s terminom in hitra dostava ni možna. Običajno se telegram v porodnišnico dostavi na delovni dan, ob kakšnih praznikih in podaljšanih vikendih lahko kar nekaj dni ne moremo pričakovati dostave. 

Tako se še vedno lahko zgodi, da zamudimo pravi termin, sploh če tudi sami nismo dobro pripravljeni na pošiljanje in že s tem izgubimo kak dan časa. 

V tem primeru je zelo pomembno, da imamo pravega ponudnika za pošiljanje telegrama, saj lahko določimo tudi drug naslov v primeru, da telegram v porodnišnico ne prispe pravočasno. Tako se preprosto preusmeri na domači naslov.

S pravočasno dostavljenim telegramom vsekakor lahko pripravimo pravo presenečenje, sploh če čestitko dopolnimo s kakšno drobno pozornostjo. Je pa smiselno premisliti še o drugih možnostih, ki jih imamo ob tej priložnosti. Presenečenje lahko družino pričaka tudi ob prihodu s porodnišnice domov!

Lepo presenečenje so lahko dodatki za otroško sobo

Na prihod novorojenčka se je treba dobro pripraviti, to običajno pomeni, da bo treba nakupiti kar nekaj nove opreme in stanovanje dobro prilagoditi novemu družinskemu članu. 

Uredimo posebno otroško sobo, v kateri bo imel malček prijeten in udoben kotiček za svoj prosti čas. Ker je s tem kar nekaj dela, lahko novopečeno družino razbremenimo tako, da jih obdarimo s kakšnimi dodatki za otroško sobo. To je lahko tudi lepo presenečenje, ki še nadgradi voščilo.

Dodatki za otroško sobo so vedno posrečeno darilo, saj potrebujemo kar dosti opreme. Izbiramo med raznovrstnimi kosi opreme, seveda pa se moramo pozanimati o tem, kaj družina že ima in kaj dejansko potrebuje. 

Nekoliko se bo treba uskladiti, a gotovo lahko dobimo izdelke, ki bodo vedno zelo dobrodošli. Tako imamo za opremljanje otroške sobe na voljo nekatere vsestranske kose, kot so recimo tople odeje, okrasne blazine, lahko tudi kakšna dekoracija. 

Kar nekaj posebne otroške opreme bomo potrebovali, nenazadnje pa se med dodatki za otroško sobo najdejo tudi kakšni kosi, ki nimajo izrazite uporabne funkcije, a so vseeno zelo dobrodošli. Omenimo recimo stenski meter, na katerem beležimo višino otroka ob odraščanju, to je lahko zelo dobra ideja za obdarovanje ob rojstvu otroka.

V vsakem primeru nam dajejo dodatki za otroško sobo veliko možnosti za pripravo posrečenega presenečenja, ko pride družina iz porodnišnice domov. Izbire je veliko in hitro bomo našli opremo, ki je kot nalašč za to vlogo. 

Poleg tega lahko tudi sami z nekaj kreativnosti pripravimo kakšne zanimive dodatke in dekoracijo, kar je lahko še lepše presenečenje. Gotovo bomo uspeli novorojenčku pripraviti pravo dobrodošlico, dodatki za otroško sobo pa bodo otroka spremljali skozi dolga leta odraščanja. 

S tem nekoliko razbremenimo starša in navdušimo otroka, torej lahko pričakujemo izvrsten učinek že pri izbiri povsem enostavnih dodatkov za otroško sobo.

Darilni paket za novorojenčka

Pri izbiri izdelkov za obdarovanje ob rojstvu imamo izredno veliko različnih možnosti. Odločamo se med raznimi darili in darilnimi paketi, ki so primerni za različne prejemnike. Pogosto so ta darila namenjena mamici, seveda pa so prav tako priljubljeni paketi za novorojenčka. Tu dobimo izredno pestro zbirko različnih možnosti, po katerih lahko pobrskamo.

Gotovo bo zelo zanimiv darilni paket za novorojenčka, ki vključuje uporabno opremo za malčka in morda tudi kakšno drobno pozornost za starša. Izbira je nadvse zanimiva, splača se pobrskati po ponudbi – na spletu najdemo selekcijo posebej posrečenih darilnih paketov za novorojenčke. 

Med priljubljenimi darilci so recimo naravna grizala, ki jih bo malček zelo vesel, pa tudi drugi izdelki, ki jih imajo otroci za igrače, hkrati pa ponujajo uporabno funkcijo, so zelo priljubljeni.

darilo za novorojencka

Vedno imamo tudi to možnost, da sestavimo darilni paket za novorojenčka po svoji želji. Telegrami so precej prilagodljivi, brskamo lahko po zelo razgibani ponudbi. 

Kar težko se bo odločiti za eno samo možnost, pogosto kombiniramo različna posrečena darilca in pripravimo zanimiv darilni komplet, ki združuje nekaj za vsakogar. 

Paket za novorojenčka in mamico

Darilni paketi so pogosto že pripravljeni tako, da vključujejo zanimiva darilca za novorojenčka in za mamico. 

Tu imamo nekatere priljubljene izbire, poleg igrač in uporabne opreme za malčka tudi marsikaj zanimivega za mamico. Gotovo gre izpostaviti naravno kozmetiko, ki je vedno zelo dobrodošla. 

Pogosto se v paket za novorojenčka in mamico vključijo kakšni izdelki za sprostitev, recimo sredstva za kopel in masažo. Vedno so priljubljene tudi kakšne sladkarije in priboljški za vso družino.

Teh možnosti ne bo zmanjkalo, če pobrskamo po zbirki izdelkov, ki jo predstavljajo ugledni ponudniki. Na voljo imamo torej celo vrsto možnosti, s katerimi pripravimo res posrečeno presenečenje za mlado družinico.

Družina

Talno ogrevanje in vodovodne inštalacije

Ureditev hišnih sistemov je pomembna naloga, s katero močno odločamo o svojem udobju. Za prijetno bivanje v domu potrebujemo kar nekaj opreme in ustrezne hišne napeljave, ki jih koristimo pri uporabi raznih naprav. Seveda pa so inštalacije ključnega pomena tudi pri zagotavljanju varnosti, tako da si kakšnih velikih kompromisov ne smemo dopustiti. Uredimo inštalacije tako, […]

Preberi več
Družina Zdravje

Naredite solato zares okusno!

Kaj spada v solato? Tu ima vsak ljubitelj solat svoj odgovor. Nekateri preprosto pripravijo skledo zelene solate in s tem že povsem zadostijo svojemu okusu. Drugi pripravljajo razgibane solate z raznimi vrtninami. Včasih lahko dodamo piščanca, ribe ali kakšne druge dodatke, s katerimi pripravimo pravi obrok. Prav tako si lahko pri ustvarjanju solate privoščimo nekaj […]

Preberi več
Družina Splošno

Les v vaš dom prinese domačnost in toplino!

Pri oblikovanju, gradnji in opremljanju doma je treba upoštevati nekatere kritične dejavnike, ki odločajo o kakovosti bivanja stanovalcev, ki bodo prostore naposled uporabljali. Imamo seveda velik razpon različnih možnosti, dosegamo najrazličnejše učinke, ki niso vedno najbolj posrečeni. Zelo pazljivo moramo izbirati med različnimi rešitvami, ki se nam ponujajo na tem področju. Najbolj pazljivi bomo bržkone […]

Preberi več